MEMBRES DEL GMValldigna PARTICIPEN AL 38é APLEC EXCURSIONISTA dels PPCC


Del 5 al 8 de desembre ha tingut lloc el 38é Aplec Excursionista dels PPCC a Berga, el Berguedà.

L’organització d’aquest 38é Aplec ha anat a càrrec del Centre Excursionista de Catalunya.

Al llarg dels 3 dies, al voltant d’unes 800 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa: excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, visites culturals, etc., i el sopar tradicional de germanor. Es van recòrrer diferents indrets emblemàtics de la comarca del Berguedà, com ara el Pedraforca, el Santuari de Queralt o el Pi de les Tres Branques, el Cogulló d'Estela, el Sobrepuny, la serra de Picancel, el Roc de la Lluna o el Castell de Roset.

En la cloenda es va traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 39é i que es realitzarà a la Comarca de la Marina Alta, al País Valencià, organitzat pel Centre Excursionista de Pedreguer.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 38ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels tres dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.

Des del GMV volem felicitar a l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes i els seus pobles.