TRES MEMBRES DEL GMValldigna FORMARAN PART DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEMECV

         El proper dissabte dia 22 de novembre de 2014, es celebrarà a Castelló l’Assemblea General per a l’elecció de President de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), per un període estatuari de quatre anys. Des del GMValldigna apostem fort per la federació ja que tres dels seus membres estan dins de l’Assemblea de la FEMECV. Cal recordar que la FEMECV és el màxim exponent de l’esport del muntanyisme de la Comunitat Valenciana, ja que aglutina a més de 16.000 muntaners federats. La FEMECV és la segona federació en nombre d’esportistes de tot l’estat espanyol.

         La FEMECV ha publicat el llistat definitiu de candidats a l'Assemblea General i, tres membres dels cent assemblearis són de la Valldigna i del GMValldigna. Este dissabte triaran al nou president de la FEMECV de les dos candidatures que s’han presentat entre les distintes circumscripcions i estaments de tota la Comunitat Valenciana. L’Assemblea és el màxim òrgan decisiu i representatiu del muntanyisme a tot el País València.


El GMValldigna com a entitat pertanyent a este organisme a nivell de muntanyisme, ja s’ha compromès amb la FEMECV a realitzar activitats per la Valldigna, amb el fi de difondre els seus valors paisatgístics i monumentals. El calendari d’activitats federatives per al 2015, ja té assignat el GMValldigna per organitzar una de les activitats mediambiental més important que fa la FEMECV, el dia de la MUNTANYA NETA. Així com també podem trobar dins del calendari d’activitats: cinc campionats d'Escalada, sis de carrera per muntanya i un d’orientació  a més de huit activitats excursionistes. Estes són totes les cites esportives que recorreran tots els racons de la nostra Comunitat, que estaran organitzades sota la tutela de la FEMECV i que s’afegiran al Calendari 2015 definitiu.