COMENCEN LES ACTIVITATS D'AGOST

Benvolguts amics/es:


Aquest dissabte dia 2 d'agost ruta senderista per Simat de la Valldigna. On des de la muntanya del Toro tindrem una vista privilegiada de la Valldigna i de la grandiositat del Monestir, que desprès podrem visitar amb una ruta guiada al Monestir de Santa Maria de Valldigna. Amb esta activitat segueixen la programació durant el mes d'agost de la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna.

Després de l'èxit de les activitats organitzades durant el mes de juliol continuarem durant tot el mes agost, anirem recorrent i visitant els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. Els turistes i visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, podran gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca i podran compartir amb nosaltres els nostres costums, i com no, gaudir de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Els participants es convertiran en protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”, es duran a terme aquest estiu.

Des del Grup Muntanya Valldigna vos convidem a participar en aquestes activitats que vos ajudaran a conèixer un poc més la història de la nostra Comarca “La Valldigna”.

L'assegurança d'accidents l'assumeix l'organització!

Salutacions!