ACTIVITATS PROPER CAP DE SETMANA

DISSABTE 12 DE JULIOL DE 2014
RUTA CICLOTURÍSTICA PER LA VALLDIGNA
Descripció: Ruta amb bicicleta. Platja de Tavernes, el Molló, Marjal, Ermita de Sant Llorenç de l’Alcudiola, Ullals, Muntanyeta del Bou, Camí de l’Estació, Sèquia Mare, Torre de Guaita, Platja de Tavernes
Eixida: Tourist Info Tavernes de la Valldigna (platja) a les 8:30h.
Dificultat: Baixa
Recorregut: 20 Km.
Durada: 3 hores
Opcional: Menjar en un restaurant de la zona (preu 12 €)
Recomanació: Bicicleta mixta. Possibilitat de llogar bicicletes, consultar condicions 





Aquest dissabte 12 de juliol, des del GMV ens sumarem a la XIV pujada nocturna al Mondúver que organitzen els Amics de la Natura de Marxuquera amb la col·laboració de diferents entitats de la Safor, entres les que apareix el GMV.

El Grup Muntanya Valldigna farà l'eixida des de la porta del Monestir de Simat a les 20.00h. Anirem amb cotxe fins a les Foies, des d'on pujarem cap al Mondúver a les 20.30h des de la Font Nova.

Cal portar una llanterna i un entrepà per a sopar. Allí dalt ens donen per a picar i beure (2 €, assegurança d'accidents + avituallament). Després de llegir-se el manifest corresponent en defensa de la natura (00:00h) baixarem cap a les Foies per agafar el cotxe i tornar a casa.

Està l'opció de quedar-se a passar la nit, però, això ja és decisió de cadascú. Si algú pensa passar la nit allí que es porte un sac de dormir.

Esperem que l'activitat siga un èxit de participació, com ja s'ha estat demostrant any rere any.

Vine a gaudir de la natura amb nosaltres!