SENDERISME FAMILIAR A LA SERRA DE QUATRETONDA

MARÇ
DIA 8.- SENDERISME EN FAMILIA SERRA QUATRETONDA, PLA DE CORRALS AL REFUGI LA BASTIDA. Eixida a les 9.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.
Itinerari.- Zona Recreativa del Pla de Corrals – Xarco dels Coloms, esmorzar – anirem per trams del Barranc fins a la Bastida. Per la vesprada jocs i buscar fosils..
Distància .- 5 Km.
Dificultat.- Baixa.
*Opcional: les persones que vulguen, poden menjar  de menu al Refugi de la Bastida. també, poden pernoctar. Mes informació i reserves al telèfon 685633185. Contem amb un vehicle LAND ROVER per traslladar a gent o materials al Pla de Corrals  (5 km) després de dinar.
L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Quatretonda
Secció que organitza.- Voluntariat Esportiu (Registre Autonòmic d’Associacions nº CV 04-049972-V).

   


 
 Per a realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.