CALENDARIS D'ACTIVITATS

Benvolguts amics i amigues:

Adjunt vos enviem el calendari d’activitats per als pròxims mesos de gener, febrer i març del GMValldigna, el programa anual d’activitats Intercomarcals i el de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. Com podeu veure vos proposem un variat nombre d’activitats, perquè pugueu gaudir del nostre entorn, la naturalesa i dels esports de muntanya i d’escalada. També, volem informar-te que des del GMValldigna estem compromesos amb les comarques de la Valldigna i la Vall d’Albaida i hem programat les activitats per que conegau i gaudiu del racons d’estes dos comarques. Vos convidem a assistir a elles tant si sou socis, com simpatitzants o visitants. Estem segurs que vos agradaran!
En el cas que necessiteu més informació de les nostres activitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres en:

Tel. 685633185

CALENDARI D’ACTIVITATS GENER, FEBRER I MARÇ 2014

GENER

DIA 18.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, LES FOIES-PENYALBA. Eixida a les 8.00 hores de la porta del Monestir de Valldigna.

DIA 25.- SENDERISME SERRA QUATRETONDA, EL XIM. Eixida a les 8.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

DIA 26.- I Cursa per Muntanya del Campionat de Lliga de la (FEMECV). Organitza el Grup Muntanya Monover (Alacant).

FEBRER

DIA 1.- DIA DE L’ARBRE A LA VALLDIGNA.

DIA 2.- DIA DEL SENDERISTA DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Organitza Club d’Espeleo Gatense (FEMECV).

DIA 8.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, CREUETA I MIRADOR DEL TORO. Eixida a les 8.00 hores des de la porta de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.

DIA 9.- II Cursa per Muntanya del Campionat de Lliga de la (FEMECV). Organitza el C.D. Muntanya Rutetrail d’Almenara (Castelló).

DIA 16.- Marxa de Muntanyencs Veterans de la Comunitat Valenciana. Organitza el Club Excursionista les Caves (FEMECV).

DIA 22.- SENDERISME SERRA QUATRETONDA, ALT DE LES FOIESTES. Eixida a les 8.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

DIA 22.- Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat. Organitza el Club d’Escalada i Muntanya Directes al Cim (FEMECV).

 MARÇ

DIA 2.- III Cursa per Muntanya del Campionat de Lliga de la (FEMECV), organitza el Club Atletisme la Valldigna (València).

DIA 8.- SENDERISME EN FAMILIA SERRA QUATRETONDA, PLA DE CORRALS AL REFUGI LA BASTIDA. Eixida a les 8.30 hores de la zona recreativa de l’Escoleta, al Pla de Corrals.

DIES 15 i 16.- Campament Territorial de València. Organitza el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna (FEMECV).

DIA 23.- Campionat Absolut i Clubs Curses per Muntanya de la Comunitat Valenciana. Organitza el Club d’Atletisme Marató de Crevillent (FEMECV).

DIA 29.- SENDERISME A LA VALLDIGNA, DIA DE LA VALLDIGNA (COVA PATRICIO-FONT DEL CIRER). Eixida a les 8.00 hores de la porta de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.


Nota informativa: al Refugi de la Bastida ja ha començat la temporada de calçots. Informació i reserves a la Web del Refugi: http://refugialberglabastida.blogspot.com/  (Tel. 685633185)

Per a realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna, cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa mitjançant el Grup Muntanya Valldigna.