MAL ESTAT DE LA FONT DEL BARBER

Els Voluntaris Ambientals del Grup Muntanya Valldigna informen del mal estat en què es troba la Font del Barber.

Esta zona tan emblemàtica situada a la Serra de Corbera, situada en la partida que porta el seu nom,  està des de fa alguns anys sent maltractada per part de tots el qui estan fent actuacions a la zona sense cap tipus de mirament.

Cal recordar que quan es va construir la bassa per carregar l’aigua per la lluita contra els incendis forestals ja deixaren la font inutilitzada, deixant-la com un abeurador. Actualment la cosa anat a pitjor, ja que l’aljub està destapat i el naixement de la mateixa font està en pèssimes condicions ja que l'han trencat i han anat connectant tubs i fent forats per tot arreu. Han deixant una de les fonts de muntanya més boniques de la Comunitat Valenciana en un estat penós. Cadascú a fet el que li ha vingut en gana sense ninguna sensibilitat ambiental per una zona tan volguda per tots el muntanyers que, a centenars, visiten esta zona.

També volem destacar que, a la part de baix de la font, s’ha construït un abjurador amb els tubs escampats de mala manera per terra, i també, s’ha fet una fonteta enganxada d’un arbre per fer la funció de font.

Per totes estes qüestions que hem platejat SOL·LICITEM:

Primer: Que s'esbrine qui ha fet estos desperfectes a la font i totes les seues infraestructures.
Segon: Demanen que es reparen en el menor temps possible tots els desperfectes i que es deixe la zona de la Font del Barber com mereix un lloc tan emblemàtic per l’esbarjo dels centenars de turistes que visiten este lloc durant tot l’any (adjunt a este escrit enviem fotos i plànol de situació).


Atentament, la saludem així com ens posem a la disposició  de vostès per esclarir qualsevol assumpte.
Aljub de la font del Barber 

Naixement 


Font del Barber hui en dia "any 2013"
Plànol de situació dels termes de la font del Barber i les seues infraestructures