FINALITZACIÓ DE LES ACTIVITATS D’ESTIU DE LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA I EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA.

Aquest cap de setmana, amb la pujada al Castell de la Reina Mora finalitzem les activitats d’estiu programades per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna “ CONEIX EL PATRIMONI HISTÒRIC I PAISATGÍSTIC DE LA VALLDIGNA”.

Durant els dos mesos d’estiu s'han visitat els paratges i els llocs més característics de la Valldigna. El turistes i els visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, han pogut gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments més emblemàtics de la nostra comarca, tant estimats pels Valldignencs. Aquests visitants, vinguts de tots els racons d'Espanya i d'Europa, han compartit amb nosaltres els nostres costums i, com no, la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó, Simat i Tavernes.

Des de Grup Muntanya Valldigna, volem agrair la participació a totes les persones que ens han acompanyat en les diferents activitats, així com als professional titulats del GMValldigna que han fet fàcil la realització de les activitats. Aquesta col·laboració ha sigut essencial per tal dedifondre i potenciar turísticament la nostra comarca, alhora que ha reforçat els llaços d’unió entre els pobles de la Valldigna.

La bona acollida de les activitats ens encoratja a continuar realitzant excursions durant la resta de l’any dins del calendari d’activitats del GMValldigna per tal que totes les persones interessades puguen recórrer els nostres pobles i senders.