dilluns, 8 de juliol de 2013

LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA I EL GMVALLDIGNA ORGANITZEN ACTIVITATS PER LA VALLDIGNA.


La Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, han començat les activitats preparades per els mesos de juliol i agost amb el fi de difondre la Valldigna amb el títol de “Coneix el Patrimoni Històric i Paisatgístic de la Valldigna”. Activitats durant la setmana, els dimecres, dissabtes i diumenges, es combinen amb diferents nivells de dificultat i duració, a fi de poder arribar a tots els públics, així com s’ha confeccionat un cartell informatiu amb les graduacions i horari de les excursions.

La primera activitat que s’ha realitzat este dissabte i matinada del diumenge amb una pujada nocturna al Mondúver de 842 m, l’activitat ha tingut una bona acceptació de participació, ja que vora seixanta persones participaren amb esta volta circular que es va portar al cim, on els membres de l GMValldigna tenien preparat als excursionistes uns refrecs i una picadeta.

Des de la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, apostem per promocionar turísticament la comarca, donant a conèixer als visitants i veïns les nostres rutes històriques, el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental.

1 comentari:

pprolas ha dit...

Més val tard que mai...açì vos deixem els enllaços tant de la ruta com del bizcocho fet amb la mel de 100 flors:
http://2paresdebotas.blogspot.com.es/2013/07/subida-nocturna-al-monduver.html
http://cocinandoconanni.blogspot.com.es/2013/07/bizcocho-de-miel-y-leche-de-soja.html

Una abraçada.Jorge