DIA DE LA SANG PORRAT DEL CLOT DE LA FONT

Este dimecres 10 de juliol el  Grup Muntanya Valldigna, amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna ha muntat una parada en el Porrat del Clot de la Font, on malgrat la puja els centenars d’assistents a esta activitat organitzada per la regidoria de Turisme i Cultura de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna, van poder degustar dels productes tradicionals de la Valldigna de coques, rosquilles d’anís, cacau fregit, mel, melmelada de taronja i carabassa, begudes tradicionals com som l’herbero i la mistela .

També teníem habilitada una zona on hi havia informació sobre les principals rutes de senderisme de Tavernes de la Valldigna i de tot el conjunt Històric Artístic, Paisatgístic i Cultural de la Valldigna, que va tindre molt bona acceptació per part de públic, que es va interessar per estes activitats esportives en el medi natural i del nostre patrimoni Històric.

 La jornada va transcórrer amb una excel·lent participació ciutadana i molt bon  ambient festiu. També van actuar Miquel Gil i Pep Gimeno el Butifarra en el seu espectacle Nus,  que va obrir la vint-i-una edició del Festival Sete Sóis Sete Luas.