L'ASSEMBLEA DE LA FEMECV ES REUNEIX A VILA-REAL

Este dissabte 22 de juny, s'ha celebrat en Vila-real en la Sala Champions del Camp del Madrigal (Castelló), l'Assemblea General de la Federació d'Esports de Muntanya i d'Escalada de la Comunitat Valenciana, per tractar tots els assumptes referents als Esports de Muntanya.

 l’Assemblea de la FEMECV, és el màxim òrgan representatiu del muntanyisme del País Valencià, on s’aglutinen mes 15.000 esportistes federat en les diferents modalitat del muntanyisme, l'Assemblea l’integren 87 membres, que estan representats pels diferents Estaments esportius, Esportistes, Entitats Esportives, Tècnics Entrenadors/es i Jutges àrbitres. El GMValldigna té quatre representants dins de l'Assemblea, Ivan Villar, Emilio González, Paco Sales i el president del GMVAlldigna J. Vicente Vercher Gadea, que van assistir a esta reunió.

Durant la reunió  es tractaren els diferents assumptes de l’orde del dia com la aprovació dels comptes, el calendari de competicions, activitats, així com les propostes dels assemblearis. Entre les intervencions cal nomenar la del Vocal Activadors del Senderista Paco Sales (GMVAlldigna), que va destacar la gran participació en les activitats que estan realitzant-se, així com de la importància dels senderistes a l’hora de difondre el gran patrimoni històric, cultural i paisatgístic de la Comunitat Valenciana, també va significar que el col·lectiu del Senderistes es el mes números dins de la Federació i el mes representatiu.


El GMValldigna es consolida en la Valldigna com una de les entitats mes representatives dins del mom del muntanyisme i totes les seues modalitats així com demana de les administracions Valldignenques mes inversions a l’hora de promoure els senders i els esports de muntanya de la nostra comarca, degut a la gran trajectòria històrica que hi ha a la Valldigna.