ACTIVITATS DEL GMVALLDIGNA D'AQUEST CAP DE SETMANA

El GMValldigna, va començar les activitats del cap de setmana el divendres dia 14, amb la XIV Festa de l’Esport de Tavernes de la Valldigna, per part del GMValldigna va ser nomenat el nostre company Paco Sales, per la seua dedicació i divulgació dels esports de muntanya ací a la Valldigna.
  
El dissabte dia 15, amb l’excursió per la serra del Toro a Simat de la Valldigna, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Simat de la Valldigna. Els excursionistes van recórrer les dues sendes recentment recuperades per la secció de Senderisme del GMV, que ens donen unes excepcional vistes de la Valldigna.

També el mateix dissabte, col·laboràvem amb la Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en el lliurament de premis del I Concurs de Fotografia Digital “Els Nostres Paratges Natural”, acte que es va fer al Molí Vell del Pla, va estar a càrrec de la regidora Vanessa Martí i dels premiats, així com un notrit públic que va aprofitar per gaudir d’este emblemàtic monument de la Valldigna del segle XVII. 
Els premiat foren:

Categoria infantil / juvenil.
PRIMER PREMI, bicicleta de muntanya, a la fotografia presentada per Andreu Bosch Peyró, amb el títol de Lluna Naixent.
SEGON PREMI, càmera fotogràfica, a la fotografia presenta per Gerard Gonzalez Herranz, amb el títol  de La Basa.
TERCER PREMI, material de muntanya, a la fotografia presentada per Iván Valero Cervera, amb el títol de Tavernes s’acaba el dia.

Categoria adults.
PRIMER PREMI, dotat amb 200 euros, a la fotografia presenta per Francisco Escrihuela Talens,  amb el títol de Guardem la neu.
SEGON PREMI, dotat amb 100 euros, a la fotografia presenta per Salvador Tur Vercher, amb el títol de Clot de la Font.
TERCER PREMI, dotat amb 50 euros, a la fotografia presenta per Adrià Pérez Vercher, amb el títol de Dunes.


En el Refugi de la Bastida, s’ha celebrat el dies 15 i 16 amb la col·laboració de l’ajuntament de Quatretonda el  I Curs-Taller d’activitats per millorar la qualitat de vida (jin shin jyutsu, relaxació, gimnàstica...), que ha estat impartit per Amparo Llorens Gil. Els participants han gaudit de la tranquil·litat que ofereix el Refugi, en clavat de ple al Paratge Natural Municipal de la  Serra de Quatretonda, així com de les activitats programes i dels menjars naturals que durant tot el cap de setmana han oferit la Bastida. l’Activitat va finalitzar amb l’entrega als participants del diploma acreditatiu del curs per part de Xavi Català vocal del GMV del Refugi la Bastida.