XARRADES I TALLERS SOBRE AGRICULTURA

El Grup Muntanya Valldigna amb la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el col·lectiu Llavors d'Ací ha organitzat per al proper dia 1 de juny unes xarrades i un taller d'intercanvi de llavors al municipi de Tavernes de la Valldigna. Es tracta de mostrar als llauradors de la Valldigna i el públic en general, les diferents alternatives de futur existents en matèria d'agricultura.

La programació de la jornada del dissabte 1 de juny és la següent:

10:00.- Xarrada sobre la importància de la Biodiversitat Agrària i l'Agricultura Ecològica, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes.
11:30.- Intercanvi de llavors tradicionals a la plaça de Major de l'Ajuntament de Tavernes.
14:00.- Descans.
17:00.- Xarrada/Debat sobre els mercats de proximitat i grups de consum com alternativa a l'actual sistema de comercialització agrària, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes.

Des del Grup Muntanya Valldigna, animem a tots els valldignencs a participar en aquesta jornada sobre l'agricultura del futur i les diferents possibilitats de producció i venda dels nostres productes d'una manera més ecològica i pròxima.

A més, volem agrair la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna en l'organització d'aquesta activitat que representa una passa endavant per intentar aportar idees i alternatives noves per al futur de les nostres terres i l'economia de la nostra vall, La Valldigna.


Totes les persones interessades en participar en aquesta jornada d'intercanvi de llavors, podeu acudir a la plaça Major de l'Ajuntament de Tavernes el dissabte de matí amb les vostres llavors per a intercanviar amb altra gent.