ACTIVITATS DEL GM VALLDIGNA D'AQUESTA SETMANA PASSADA


El GMValldigna, va començar les activitats del cap de setmana el dissabte dia 11 amb seua col·laboració en la XVI volta Cicloturisme a la Valldigna, que com ve sent habitual ja durant molts anys organitza la regidoria d’esports de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna, esta activitat va comptar amb la participació de mes de 300 persones, que van gaudir d’una activitat esportiva no competitiva i va recórrer les distintes poblacions de la nostra comarca de la Valldigna.

         També membres els membres d’esta entitat van participar en l’activitat federativa el Campament Territorial d'Alacant que s’ ha celebrat durant els dies 11 i 12 de maig en la localitat de La Vila Joiosa, organitzat pel Club Esportiu Sendes i Muntanyes. El Campament estava situat al Poliesportiu del Pantà i va comptar amb la participació d’uns 200 muntanyencs dels distints Clubs de la nostra Comunitat Valenciana. Les activitats van començar el dissabte 11 amb una excursió al nucli antic de la ciutat. El diumenge l’organització va preparar un excursió per la zona del Cantal de la Mola, que va fer que els participants gaudiren d’una ruta molt poc coneguda, d’interessants vistes paisatgístiques i gran varietat botànica de la zona.
En l’acte de clausura va comptar amb la presència del President del Club, regidor d’esports de l’ajuntament de La Vila Joiosa, Vocal Activador del Senderista i Vicepresident de la FEMECV, que entregaren uns recordatoris de la activitat als clubs participants, acabant l’acte amb la degustació de productes típics de la zona.