EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA COL•LABORA AL VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE SIMAT

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna conta també enguany amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna, que s’encarregarà, en Pasqua i a l'estiu, de dur endavant el Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals al terme Simater. Principalment, les tasques que es realitzaran seran, el control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats al terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Els membres i voluntaris del GMV ens sentim profundament dolguts, ja que lamentablement aquest passat diumenge 24 de març un incendi ha cremat unes 266 hectàrees entre els termes municipals de Barx, Simat, Xeresa i Xeraco, 90 hectàrees a Simat de la Valldigna.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, animem a tots els valldignencs a participar en aquest Voluntariat Ambiental, entre tots aconseguirem una Vall més neta i sense incendis. El voluntariat estarà supervisat per membres del GMV, coneixedors de la zona i s'iniciarà en Pasqua. Després, continuarà a l'estiu de l'1 de juliol al 31 d’agost, amb jornades de vigilància de matí i vesprada de 10.00 a 20.00 hores.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem ressaltar la inestimable tasca que realitzen els Voluntaris, en la prevenció d’incendis forestals i per a preservar les nostres muntanyes. Totes les persones interessades en participar en el Voluntariat Ambiental, poden acudir a la porta de l'Ajuntament aquest dijous a les 15:45 hores on s'explicaran les tasques a desenvolupar abans de l'inici de l'activitat.

Xavi Català
 Secció de Voluntariat Ambiental
Grup Muntanya Valldigna