ELS MEMBRES DEL GMVALLDIGNA PARTICIPEN EL LA XLIX MARXA DE MUNTANYENCS VETERANS DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Este diumenge 17 de febrer els membres de la Secció de Muntanyers Veterans del GMValldigna han participat, la XLIX Marxa de Muntanyencs Veterans de la Comunitat Valenciana, activitat enclavada dins del calendari d’activitats de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la C.V, que enguany ha coincidit amb la celebració del 50 aniversari de la FEMECV i la del Centre Excursionista de Bocairent, club que ha organitzant este esdeveniment esportiu i cultural que ve celebrant-se durant 49 anys interrompudament a tot el País Valencia.

La marxa començava amb un excel•lent ambient muntanyenc, des la Plaça de l’ajuntament de Bocairent, a les 8.30 hores i va recórrer les muntanyès dels voltants de la població, que han segut molt importants per la historia del poble, les Serres de Mariola i del Benicadell han acompanyat als muntanyencs durant tot el recorregut de la marxa que ha contat amb una nombrosa participació de 541 muntanyers federats i de 56 clubs, vinguts de tots el racons del nostre territori. La marxa d’una distancia de 12 Km. i un desnivell acumulat de 1.400 metres, així com l’atura màxima estava amb 732 metres, en dia que va començar boirós i que va anar apanyant-se durant la jornada.

En l’acte de Cloenda va estar a càrrec del President del Centre Excursionista de Bocairent, Regidor d’Esports, Alcalde de la ciutat, el Vicepresident i del President de la FEMECV, que entregaren als clubs i muntanyencs destacats les repectives plaques i medalles de la commemoració del 50 aniversari de les dos entitats.

Els membre del GMValldigna, aprofitaren per repartir entre els participants els fullets de la propera activitat federativa que organitzen i es farà a la Valldigna, el Campament Territorial de València els propers dies 16 i 17 de març, on estan preparats una sèrie d’activitats al voltant de la Valldigna Turística Paisatgista i Monumental a Benifa¡ró de la Valldigna.