MEMBRES DEL GMValldigna PARTICIPEN AL 36é APLEC EXCURSIONISTA dels PPCC


De l'1 al 4 de novembre ha tingut lloc el 36é Aplec Excursionista dels PPCC al municipi de Prada, a la comarca del Conflent.

L’organització d’aquest 36é Aplec ha anat a càrrec del Grup Pirinenc Excursionista Nord-català juntament amb Delit Tenim, el Casal del Conflent i l’Ajuntament de Prada.

Al llarg dels quatre dies, al voltant d’unes 800 persones vingudes de tots els indrets dels Països Catalans: del Principat, de les Illes, de l’Alguer, de la Catalunya Nord i del País Valencià, han gaudit d’una trobada marcada per una programació diversa: excursions de muntanya de diferent complexitat, xerrades, música en directe, conferències, castellers, etc., i el sopar tradicional de germanor. Cal destacar, els paisatges impressionants del massis del Canigó amb gran biodiversitat de flora i el mateix Cim, de 2.784 metres d'altitud. I també, la qualitat dels artistes que van actuar al llarg dels dies.

La cloenda va estar presidida per Antoni Glori, president del Grup Pirinenc Excursionista Nord-català, i altres representants de l'entitat, que van traspassar la bandera de l’Aplec als representants de l’any vinent, que serà el 37é i que es realitzarà a Andorra.

Membres del Grup Muntanya Valldigna van participar en aquesta 36ena edició. Xavi Català, representant de l'organització del 33é aplec a la Valldigna el 2009, destaca l’ambient de normalitat, civisme i germanor que es va respirar al llarg dels quatre dies. I, a més a més, anima a continuar assolint llaços d’unió entre el món del muntanyisme.

Des del GMV volem felicitar a l'organització per l'èxit de participació i per haver aconseguit fer-nos passar uns dies tan agradables pels voltants de les muntanyes i els seus pobles.

Vídeo Activitat

Xavi Català,
GMValldigna.