L'AJUNTAMENT DE SIMAT FA ENTREGA DELS DIPLOMES DEL VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE PREVENCIÓ D'INCENDIS FORESTALS DE 2012



El passat 11 d'octubre, s'entregaven els diplomes del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals de 2012. En l'acte va estar el Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna Rafa Cabanilles, així com el Coordinador de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, Xavi Català. Els dos van fer especial referència de la importància dels voluntaris en la tasca de prevenció i control al terme municipal de Simat.

Este és el cinquè any consecutiu que es realitza el programa de voluntariat ambiental a Simat de la Valldigna, el qual ha tingut molt bona acollida i acceptació, amb un total de 15 voluntaris, tots ells conscients i sensibilitzats del gran risc d'incendi que existeix en les nostres muntanyes durant els mesos d'estiu.

Xavi Català, responsable de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, animava als voluntaris a continuar estes tasques tan importants per a preservar el bon estat futur del territori, mentre el Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna felicitava i reconeixia la inestimable tasca realitzada i encoratjava tots els voluntaris a participar l'any que ve.

Des del Grup Muntanya Valldigna lamentem que des de la Generalitat Valenciana enguany no s'hagen donat ajudes per al voluntariat ambiental i esperem que l'any que ve s'adjudiquen subvencions en matèria de prevenció, vist el panorama d'incendis ocorregut aquest estiu a tot el País Valencià.

Per finalitzar l’acte, es va fer entrega als voluntaris dels diplomes acreditatius.


Xavi Català,
Secció de Voluntariat Ambiental.
Grup Muntanya Valldigna.