EL GMValldigna PARTICIPA DE L'1 AL 4 DE NOVEMBRE EN EL 36é APLEC EXCURSIONISTA DELS PPCC A PRADA



La ciutat de Prada acollirà enguany el XXXVI Aplec Excursionista dels Països Catalans, que se celebrarà entre l'1 i el 4 de novembre a la comarca del Conflent.

L’Aplec està organitzat pel Grup Pirinenc Excursionista Nord-català juntament amb Delit Tenim, el Casal del Conflent i l’Ajuntament de Prada.

En la comarca del Conflent s'aixeca el massís del Canigó, símbol de l’excursionisme català, una zona amb gran diversitat d'ecosistemes, que van des dels paisatges mediterranis del peudemont fins als boscos de pi negre i l'estatge alpí de la pica. El patrimoni històric i arquitectònic de la zona també és d'una gran riquesa, així com les seues manifestacions culturals, com ara la literatura i les tradicions locals.

Membres del Grup Muntanya Valldigna participaran en les activitats programades: senderisme, excursions culturals, xerrades, projecció d’audiovisuals, concerts, etc. com també en el popular sopar de cloenda. Cal recordar que l’any 2009 es va celebrar a la Valldigna el 33é Aplec Excursionista dels PPCC i que el GMValldigna va ser uns dels grups organitzadors. La Valldigna es va omplir de muntanyencs, amb una participació d'unes 1.200 persones.

Des d'aquesta entitat Valldignaneca, esperem que tota la gent que participe en aquest aplec puga gaudir de les activitats programades, sempre amb respecte a la natura i en harmonia amb tota la família muntanyenca.


Xavi Català,
GMValldigna.