EL GMValldigna ESTRENA UNA NOVA RUTA CIRCULAR A SIMAT, AMB PARADA A LA "SIMA DE L'AIGUA"


El dissabte 6 d'octubre el Grup Muntanya Valldigna amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat, va realitzar una ruta senderista circular: Simat – Font d'AgostSima de l'AiguaBarranc de Malet - Simat. Es tractava de recórrer un nou sender recuperat pels treballs realitzats l'estiu del 2011, coordinats pel Grup Muntanya Valldigna, finalitzats aquest estiu per gent voluntària que col·labora amb l'Ajuntament de Simat.

A les 9:00h del matí s'eixia des de la plaça de l'Ajuntament de Simat cap a la Font d'Agost. Una vegada allí els participants s'enfilaven pel sender que porta a la Sima de l'Aigua. Aquest sender ens dóna una visió paisatgística de gran bellesa de tota la Valldigna. A les 10:30h arribaven a la Sima on esmorzaren i feren una visita guiada per gent del GMValldigna. Després, seguiren cap a les Oliveres de Molles i, finalment, baixaren pel Barranc de Malet fins arribar al camí de Malet que els duia al lloc d'eixida de l'activitat.

Encara que feia un poc de calor i boira, els participants van poder gaudir d'un dia esplèndid on van estar en contacte amb la natura i van veure vistes impressionants de La Valldigna i de les comarques de l'interior.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem fer extensible la nostra satisfacció per haver recuperat aquesta ruta circular, de gran importància per la Valldigna. I, també, agrair i felicitar a tots els que han fet possible la seua recuperació, en especial als voluntaris que aquest estiu han possibilitat la finalització dels treballs de recuperació.


Xavier Català i Verdú.
Secció de Voluntariat Ambiental.
Grup Muntanya Valldigna.