EL GMVALLDIGNA CONSIDERA QUE LES FESTES DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA HAN SIGUT POC INNOVADORES


El GMValldigna, manifesta que les festes del Poble de 2012, han sigut poc atractives i gens innovadores, amb molt poca implicació dels veïns/es de la població; tret del dia de les paelles que, com tots el anys, segueix sent un èxit. El fet de declarar un dia de festa local este any, no s’ha notat a l’hora de veure més animació o participació respecte la resta d’anys.

Des de l' entitat Valldignenca es comenta que, el model de festes ha seguit com tots els anys, amb el format reduït, tot i entenent la difícil situació econòmica que estem patint, pensem que s'haguera d'haver fet més per integrar els ciutadans/es de Tavernes en els actes festius.

Considerem que l’Ajuntament ha de fer un esforç per adaptar les festes als temps actuals, tenint en compte allò que són les festes del poble, obrint-se al diàleg i convidant a participar les associacions del poble.

Des del GMValldigna, dos mesos abans de festes, ens vam oferir per a col·laborar al llibre de festes d’enguany, amb un article i un reportatge fotogràfic sobre la riuada del 1982, ja que aquest any se celebra el 30é aniversari i és una data ben important pels veïns de Tavernes de la Valldigna que patiren la catàstrofe. Pensem que aquest esdeveniment va tenir molta rellevància en les vides dels vallers i podria haver estar al llibre de festes de 2012.