TOT PREPARAT PER A L’EIXIDA DE L’EXPEDICIÓ A LA CORDILLERA DE L'HIMALAYA-2012.

Este pròxim diumenge dia 30 de setembre, eixiran els muntanyencs cap al Nepal, l’expedició esta composta per quatre membres de distints Clubs del País Valencià: Centre Excursionista de Ròtova, Centre Excursionista Castelló i Grup Muntanya Valldigna.

Paco Sales es l’únic representant de la Valldigna, el Valler compta com organitzador d’algunes expedicions a altres continents, el Valldignenc comenta que esta molt il•lusionat en este nou repte, encara que no es podran aconseguir cims de 8.000 metres, ja que necessiten un major període de temps per l’aclimatació, es un nou repte ja que els expedicionaris tindran que passar durant mes de 20 dies, en altituds entre els 3.000 i 5.500 metres, en la major serralada muntanyosa del món.

Este cap de setmana passat els muntanyencs han realitzat una sèrie d’activitats que han culminat la preparació de tot l’any. Han estat el refugi de la Font Freda situat en Els Ports de Tortosa-Beseit, ascendint als principals cims de la zona: El Negrell (1.344 M), Tossal D'en Cervera (1.347 M) i Tossal Dels Tres Reis (1.350 M).

Tots els Membres del GMVALLDIGNA desitgen a nostre amic i company Paco Sales un bon viatge, estem convençuts que la VALLDIGNA estarà ben representada en esta activitat a nivell internacional; coneixent-ho com ho coneixem, deixarà el nom de nostra comarca en el millor dels llocs de la Serralada de l’Himalaya, com ho ha estat fent fins el moment per tots els racons del món.

Bon viatge i una feliç tornada ¡





GMValldigna setembre de 2012