SETMANA CULTURAL QUATRETONDA, MARXA NOCTURNA

Vos informe'm que el proper dissabte 25 d'agost els Amics del Buscarró realitzaren la tradicional excursió Nocturna pel terme de Quatretonda. El Grup Muntanya Valldigna participarà en la marxa. Per tant, qui estiga interessat en assistir a l'activitat i vulga vindre amb nosaltres, vos informe'm que eixirem des de la zona recreativa del Pla de Corrals a les 18:30h. Anirem a Quatretonda en el LAND ROVER del GMV, des del Pla de Corrals a Quatretonda, on està prevista l'eixida des del poliesportiu a les 19:30h. Quan finalitze l'activitat, tornarem amb el cotxe a la zona recreativa del Pla de Corrals. A partir d'ai la gent pot fer el que considere, tornar a casa o quedar-se al Pla de Corrals a gaudir de les festes, ja que eixe cap de setmana se celebren les Festes Majors al poblet del Pla de Corrals.

*Qui vulga pot anar directament al lloc d'eixida a Quatretonda.

La ruta nocturna que es va a realitzar és la següent (informació facilitada pels Amics del Buscarró):

Eixida a les 19:30 des del Poliesportiu, travessarem la serra passant pel Barranc dels Covarxons fins enllaçar en la senda de l'Ombria de Torrella. Continuarem fins a la casa la Bastida on soparem l'entrepà que es duga cadascu i el que ens prepare el grup de logística; beguda fresqueta i algo de picar.La tornada serà tota pel camí principal de la serra (pista forestal).Realitzarem un total de 11-12 km, des de l'eixida fins a sopar tardarem entre 2 i 2'30h aproximadament, la tornada serà més lleugera, ja que tornarem pel camí.
Per participar en la ruta cal dur calçat adequat, entrepà, liquid per beure durant el trajecte, i llanterna.

Us esperem

L'organització no es fa responsable dels danys que puguen ocórrer. Es recomana estar federat mitjançant la targeta federativa d'esports de muntanya-- Amics del Buscarró.

-------------------------------

Integrants del Grup Muntanya Valldigna estaran en l'Alberg de la Bastida quan arriben els participants, per tant qui vulga utilitzar els serveis de les instal·lacions ho pot fer: taules, cadires, servicis, etc.