EL DIVENDRES 10 D'AGOST "SANT LLORENÇ"

El proper divendres 10 d’agost, el GMValldigna participarà al Porrat de Sant Llorenç, activitat organitzada per la Regidoria de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Tal i com hem fet al porrat del Clot de la Font i a la Fira de Sant Jaume oferirem productes tradicionals de la Valldigna que els assistents tindran possibilitat de degustar.

A més, tornarem a donar tot tipus d’informació sobre les principals rutes de senderisme i BTT de Tavernes de la Valldigna, així com de tot el conjunt de la Valldigna ja que la informació donada sobre el nostre entorn i per les diverses activitats esportives que es poden realitzar al medi natural, va tindre molt bona acceptació per part del públic el dia del Clot de la Font i en la fira de Sant Jaume a la platja.

 
A les 20:00h. està prevista l’actuació de Carles Dénia (País Valencià), dins del XX Festival Sete Sois Sete Luas.
Ermita de Sant Llorenç de l'Alcudiola

Carles Dénia presenta, en format de quartet, un recorregut pel repertori dels seus últims dos discs. Una primera part dedicada al cant d’estil i la música tradicional valenciana amb “Tan alta com va la lluna” i una segona dedicada a "El paradís de les paraules", el seu últim treball dedicat als poetes del’orient d’al-Àndalus. El cantant i músic gandià ha rebut durant els últims anys nombrosos premis entre els quals s’ha de destacar el Premi Ovidi Montllor 2009, l’Altaveu Frontera 2010, millor disc de l’any 2011 per a la Revista Sons i molt recentment ha estat novament premiat, i per partida doble, en els Premis Ovidi Montllor 2012 pels millors arranjaments i millor disc de l’any 2011. Aquest reconeixement també ha arribat a l’escena internacional, on Carles Dénia desenvolupa bona part del seu volum de treball.
Carles Dénia- veu
Mario Mas- guitarra
Efrén López- cordes, percussió
Tóbal Rentero- cordes, percussió.
Sant Llorenç 2011