EL GMV PARTICIPA EN EL PORRAT DEL CLOT DE LA FONT


Aquest dimecres 11 de juliol el GMValldigna ha muntat una parada en el Porrat del Clot de la Font. Els centenars d’assistents a l'activitat organitzada per la Regidoria de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, van poder degustar productes tradicionals de la Valldigna com ara: coques de tomaca, espinacs, botifarra i frivolitats del Forn i Entrepans Anna; així com de rollets d’anís, cacau fregit, mel, olives xafades i melmelada de taronja i carabassa .


El GMV va habilitar una zona on hi havia informació sobre les principals rutes de senderisme de Tavernes de la Valldigna i de tot el conjunt de la Valldigna, que va tindre molt bona acceptació per part de públic, que es va interessar per les activitats esportives en el medi natural.

També, i com era tradició anys enrere, la gent va poder degustar i gaudir dels famosos melons de tot l’any i d’alger gràcies a la col·laboració de Frutas Bollo.

La jornada va transcórrer amb una excel·lent participació ciutadana i molt bon ambient festiu. També va actuar el Grup musical TRAMUNTANA FUSIÓ MEDITERRÀNIA (País Valencià) que va obrir la vintena edició del Festival -se't Sou -Es Luas.





Vídeo Porrat Clot de la Font