CELEBRAT LA TRAVESSIA I PERNOCTA.


Este cap de setmana s’ha celebrat la Travessia i Pernocta de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, en la localitat de Quatretonda. Esta activitat esta enquadrada dins del calendari d’activitats de la FEMECV i ha congregat a diferents Club de Muntanya del País València.

L’activitat va donar començament el dissabte dia 9 i consistia en una marxa per muntanya des de Quatretonda fins al refugi de la Bastida on el muntanyenc tenien que pernoctar, sobre uns 14 km. que discorrien íntegrament per dins Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda. El diumenge dia 10 els excursionistes van recórrer l’altra vessant del paratge amb una excursió de 12.km. del refugi la Bastida fins a Quatretonda.

Esta activitat per a participant muntanyencs federats, van estar presents 11 clubs i vora un centenar de muntanyencs arribats de diferents llocs de la nostra Comunitat Valenciana, entre els guardonats destaquem:
Veterà Masculí: Tomas Castelló Ferragut, del Grup Muntanyenc i Espeològic de Xeresa
Veterana Femenína: Mari Carmen Alonso, Vidal del Centre Excursionista de Rótova.
Jove Masculí: Ángel Martínez Aspa, de Vents de Muntanya.
Jove Femenina: Antonia Montfort Mulet, del Grup Espeològic de Gata
El trofeu al Club amb un major numere de Federats, va recaure al Club Excursionista de Benigànim.

L’acte va finalitzar amb el parlament de les autoritats presents:
Xavier Català i Vedú, Vocal de Refugi del GMValldigna, que va agrair la col·laboració de totes les entitats, especialment a l'Amics del Buscarró, així com va significar la bona disposició de l'Ajuntament de Quatretonda per a poder realitzar este tipus d’activitats, alhora que indicava la bona situació del Refugi la Bastida per a l’ús i gaudir de tots els muntanyencs.

Antonio González Davo, Vicepresident de la FEMECV, va significar de la importància de continuar realitzant este tipus d’activitats, destacant la presència dels muntanyencs en les nostres muntanyes i el suport de la FEMECV en l’organització d’activitats relacionades amb el muntanyisme, ja que som la tercera federació a nivell de tot l’estat espanyol.
José Lluís Oltra alcalde de Quatretonda, va agrair a tots els presents la seua assistència i va comentar els diferents punts que des de l’ajuntament s’estan desenvolupant en el Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda, així com els fronts i actuacions que mitjans de la sol·licitud de subvencions, pretén realitzar l’ajuntament amb la col·laboració de l'Associació d'Amics del Buscarró i el Grup Muntanya Valldigna.