ACTIVITATS DEL GM VALLDIGNA D'AQUEST CAP DE SETMANA

El Grup Muntanya Valldigna ha realitzat aquest cap de setmana diverses activitats relacionades amb el senderisme i el Refugi Casa de la Bastida.

El divendres 22 de juny vam rebre a Refugi Casa de la Bastida de Quatretonda els participants d'una ruta nocturna de BTTs de Tavernes de la Valldigna.

El dissabte es va realitzar tal i com estava previst a la nostra programació anual, una ruta senderista al cim del Penyalba. El trajecte començava a la Font Nova de les Foies. En arribar al cim vam esmorzar mentre gaudíem d'unes esplèndides vistes que abraçaven des de la Vall d'Albaida, La Costera i altres comarques de l'interior fins a tota la zona de Llevant. Tot seguit es va descendir fins al punt d'inici. Per finalitzar, ens vam fer un refrigeri al bar de les Foies.

D'altra banda, el Cor de Cambra15 de març van anar a passar tot el diumenge al refugi per assajar la propera actuació. Es tracta del 6é Encontre Coral Valldigna que tindrà lloc a l'almàssera del Monestir de Santa Maria de la Valldigna el dia 7 de juliol de 2012. La fusió de la música amb l'entorn idíl·lic va fer que al llarg de la jornada es visqueren moments màgics.

Des del GMV apostem pel turisme rural, actiu, cultural, que revife la nostra zona alhora que és respectuós amb el nostre patrimoni natural. I, les activitats que s'han realitzat aquest cap de setmana, en són un bon exemple.

Assaig del Cor de Cambra 15 de Març

Excursió al Penyalba

Sopar participants marxa nocturna BTT