EL GMVALLDIGNA PARTICIPA EN EL CAMPAMENT TERRITORIAL D'ALACANT.

Este cap de setmana els dies 12 i 13 s’ha celebrat en la localitat alacantina de Xàbia el CAMPAMENT TERRITORIAL D'ALACANT DE LA FEMECV, organitzat pel Centre Excursionista de Xàbia, a esta activitat federativa a nivell de tot el territori de la Comunitat Valenciana han participat membres del GMValldigna.

Enguany concedia amb la celebració del 25 aniversari del Parc Natural del Mongó i per a este esdeveniment, es van preparar activitats al contorn de la majestuós silueta del Mongó.
El diumenge 13 els muntanyencs van poder realitzar una ruta circular d’una distància de 14 Km. amb un desnivell de 246 m, l’excursió era apta per a tots el públic, va començar en el pavelló d’esports de Xàbia, discorria entre els camins del terme per a anar a buscar l’ermita del Calvari, continuant cap al Parc Natural del Mongó i visitant els Molins Centenaris. Els guardes del parc van realitzar un xicoteta introducció de l’entorn, continuant cap al cap Sant Antoni i baixant cap a Xàbia.

Els membres del GMVAlldigna van aprofitar per a entregar als senderistes assistents, el fullet informatiu de la pròxima activitat que serà organitzada pel grup de la Valldigna de la Marxa i Pernocta de FEMECV, a celebrar els dies 8 i 9 de juny, en la localitat de Quatretonda.