ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA REFORESTACIÓ DEL BARRANC DEL LLOP A SIMAT

La diada del passat diumenge cinc de febrer, organitzada pel Grup Muntanya Valldigna, les JERPV i els Amics del Buscarró, va ser tot un èxit.

D’acord amb la programació, a les nou del matí eixiren de la Font Menor persones compromeses amb el medi ambient amb la intenció de participar en la reforestació del Barranc del Llop, situat al terme de Simat. Cal recordar que la zona del Barranc del Llop va patir un incendi al setembre de 2010.

Aparcats els cotxes, enfront de la cantera de la carretera de Simat a Barxeta, continuaren a peu fins la zona a reforestar. Una vegada dalt i després d’esmorzar, Xavi Català, membre del GMV i Tècnic Gestor de Medi Ambient, va explicar el procés de plantació dels arbres als participants, i de seguida, va començar la reforestació.

A les 12:30 hores, s'havien plantat uns 450 arbres entre pins, carrasques, fleixos i roures valencians. Els participants tornaren a la zona d'aparcament dels cotxes i anaren a la zona recreativa del Pla de Corrals, des d'on s'enfilaven a peu cap a la Casa de la Bastida on estava previst un dinar de germanor amb els companys i companyes dels Amics del Buscarró. En acabar el dinar es va continuar fent tertúlia fins a les 7 de la vesprada, hora de finalització de l'activitat.

Des del Grup Muntanya Valldigna volem agrair la participació des interessada de persones i associacions, com també, la col•laboració dels ajuntaments de Simat i Quatretonda, alhora que valorem molt positivament l'èxit de participació en l'activitat que va comptar amb un centenar de persones.

Animem a tots i totes a seguir col•laborant en aquest tipus d'activitats mediambientals.


Xavi Català i Verdú
Secció de Voluntariat Ambiental
Grup Muntanya Valldigna.