dimecres, 22 de febrer de 2012

EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA COL•LABORA EN EL DIA DE L'ARBRE DE SIMAT

Amb la col•laboració d'un centenar de persones es plantaren pins, roures valencians i carrasques al barranc del Llop.

El passat diumenge 19 de febrer tingué lloc una nova Jornada de Reforestació a Simat de la Valldigna, esta vegada organitzada per la Generalitat Valenciana, la Fundació de la Comunitat Valenciana pel Medi Ambient i l'Ajuntament de Simat, amb la col•laboració de diverses entitats, entre altres el Grup Muntanya Valldigna. Cal recordar que el passat 5 de febrer ja es va fer una reforestació en eixa mateixa zona organitzada pel Grup Muntanya Valldigna, les JERPV i els Amics del Buscarró, amb la participació d'unes 100 persones on es van plantar al voltant de 600 arbres.

D’acord amb la programació, a les deu del matí arribaren a la zona d'aparcament, enfront de la cantera de la carretera que va a Barxeta des de Simat, més d'un centenar de persones compromeses amb el medi ambient amb la intenció de participar en la reforestació del Barranc del Llop al terme de Simat. Aparcats els vehicles, continuaren a peu fins la zona a reforestar. A les deu i mitja arribaven, es posaven a esmorzar, i després, va començar la reforestació.

Al llarg del matí, es van plantar uns 800 arbres, bàsicament pins i carrasques. A les 12:30 hores acabava l'activitat de reforestació i els participants tornaven als cotxes per a després dirigir-se cap a casa.

Des del Grup Muntanya Valldigna valorem positivament aquesta iniciativa i animem a tota la societat civil a participar en aquest tipus d'activitats mediambientals per a seguir defensant el territori, posant en valor el patrimoni natural, cultural i paisatgístic del País Valencià.Xa vi Català
Secció de Voluntariat Ambiental
Grup Muntanya Valldigna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit a saforguia i a la veu de la valldigna que l'ajuntament de simat organizava el dia de l'arbre, però el grup muntanya valldigmna no heu fet res. A soles anomena al Centre excursionista de Tavernes.

paco sales ha dit...

Efectivament el GMValldigna no a fet res, ja que el merit el tenen el centenar de persones que han plantat el pins, roures valencians i carrasques, ells estan fent País i lluiten pel seu territori, ells, son els protagonistes, els altres estem per fer-los costat i col.laborar.