SECCIÓ DE MUNTANYA-ATLETISME LA VALLDIGNA



El Club d'Atletisme la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna, han format conjuntament un equip de curses per muntanya que representarà a partir d'este moment la comarca de la Valldigna en els Campionats Autonòmics de curses per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Els dos Clubs de la Valldigna estan molt il•lusionats en este nou projecte i pretenen amb esta unió el fomentar i oferir una major participació en esta nova modalitat de curses per muntanya, alhora que portar i difondre el nom de la Valldigna per tots racons de la Comunitat Valenciana.

El nou equip de curses per muntanya de la Valldigna s’estrenarà el pròxim 29 de gener del 2012 en la I prova del Campionat, en Xorret de Catí en la població alacantina de Castalla, sobre un circuit de 20.5 km i un desnivell de 1.250 positius.

Els Clubs convidem a tots els esportistes/as de la Valldigna que estiguen interessats/des en fer este tipus de proves, que poden contactar tant en el Club d'Atletisme la Valldigna, com en el Grup Muntanya Valldigna, on podran replegar tota la informació del calendari de curses per muntanya d’2012.