DIA DEL SENDERISTA DE LA COMUNITAT VALENCIANA 20112



Membres del GMValldigna han participat este diumenge en el Dia del Senderista de la Comunitat Valenciana, l’activitat s’ha celebrat en la localitat alacantina d’Aigües i estava organitzada per l'Associació de Caminants d’Aigües. Esta marxa senderista esta considerada la festa dels senderistes de tot el País València, va comptar amb la partició de mes de 700 muntanyencs que representaven a 42 clubs de muntanya, vinguts de tots el racons del territori Valencià.
L’eixida i l’entrega dels dorsals als participants de la marxa va tindre lloc al poliesportiu d’Aigües a les 8.30 hores, el recorregut de la marxa discorria per el sender PR-CV 243 “Camí de la Bacorera”, d'uns 10. Km. i 800 metres de desnivell acumulat.

En l’acte de clausura va comptar amb presència del president del Club organitzador; per part de la Federació d'Eports de Muntanya i Escalada de la CV, el President Francisco Dura, el vicepresident Antonio Davo i el vocal Activador dels Senderistes i membre del GMValldigna Paco Sales; així com els màxims responsables de l’ajuntament d’Aigües, l’alcaldessa d’esta localitat i el Regidor d'Esports.