LA REGIDORIA D’ESPORTS DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA INSTAL•LA UN ROCÒDROM EN EL POLIESPORTIU MUNICIPAL.


Amb esta nova instal•lació, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes amplia l’oferta esportiva per als aficionats a l’escalada.


Estos dies s’ha muntant un rocòdrom en el poliesportiu municipal de Tavernes, ubicat en els carrers del Metge Paco Valiente i Na Violant d’Hongria.
El rocòdrom compleix la normativa FEDME, cosa que li possibilitarà poder acollir competicions oficials.


El regidor d’Esports, Josep Llàcer, està molt satisfet amb l’ampliació de l’oferta esportiva en la ciutat, i ha manifestat que “amb esta nova instal•lació ampliem els serveis oferits en el poliesportiu i cobrim una demanda històrica dels membres del Centre Excursionista, del Grup de Muntanya i dels aficionats a l’escalada de Tavernes.


Este projecte, que havia estat més de 12 anys en el calaix, prompte serà una realitat. Segons l’empresa constructora, la instal•lació estarà enllestida abans de Nadal. Així, este rocòdrom serà com un regal de Reis per a tots els esportistes de Tavernes.


La Regidoria d’Esports, el Centre Excursionista i el Grup de Muntanya estan organitzant ja diverses competicions autonòmiques per a 2012. Estes activitats portaran a Tavernes un gran nombre de participants que podran conéixer la nostra ciutat alhora que gaudixen de l’esport”.


Les dimensions d’esta instal•lació esportiva són 6 metres d’amplària i 13 metres d’alçària, en total 78 metres quadrats de superfície escalable. A més, comptarà amb una plataforma lateral amb escala de seguretat per tal d’accedir-hi.
La instal•lació compta amb el certificat ISO 9001.2008 específic per a la fabricació de rocòdroms.


El rocòdrom que ha triat l’Ajuntament de Tavernes és de panell 3D Real Rock, un panell on les formes i volums són una fidel imitació de la roca natural. Està fabricada en fibra de polièster per capes amb el sistema multilayer. Les juntes estan segellades a la instal•lació, amb la qual cosa el resultat sembla una “paret d’autèntica pedra natural”.