L’EQUIP “MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA” DE CURSES PER MUNTANYA , PARTICIPARÀ ESTE DISSABTE EN LA CURSA DEL QUILÒMETRE VERTICAL AL PUIG CAMPANA

Este dissabte dia 5 de novembre el cim del Puig Campana de 1.408 m., una de les muntanyes més altes i representatives del País València, situat en el municipi de Finestrat (Marina Baixa), servirà d’escenari per a proclamar als nous campions Autonòmics i d’Europeus de Carrera Vertical, al celebrar-se el Campionat Autonòmic de Quilòmetre Vertical de la Comunitat Valenciana i el Campionat d’Europeu d’esta modalitat esportiva de cursa Vertical per Muntanya de la FEDME.
El Quilòmetre Vertical del Puig Campana celebra la seua quarta edició, organitzada conjuntament per la Unió Excursionista d’Elx i el Centre Excursionista de Finestrat “El Portell”. L’eixida d’esta explosiva prova de mil metres de desnivell, on participaran el membres de l’equip de curses per muntanya Mancomunitat de la Valldigna, serà; la dels corredors participants en el Campionat Autonòmic a partir de les 9 h., en grups de 20 i cada 5 minuts faran el tram neutralitzat des del Pavelló Poliesportiu de Finestrat fins al pont del canal de la Font del Molí (2,400 Km.), a partir d’ací començarà el cronometratge per parelles, amb una cadència 30 segons entre corredors. A partir de les 10,30 h. tindran l’eixida dels participants en el Campionat d'Europa en grups de 10 cada 5 minuts i eixida individual cronometrada cada 30 segons.



Emilio Gonzalez Muñoz
Secretari i Vocal de Carreres per Muntanya