REPARACIONS DEL SENDER DEL CASTELL DE LA REINA MORA



La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col•laboració del GMValldigna, està realitzant treballs de neteja i manteniment dels senders de la Valldigna.

La Mancomunitat de la Valldigna, aprofita les ajudes concedides pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), per mantindré les rutes senderistes de la Valldigna. Els treballs consisteixen en la neteja de males herbes existent en el seu recorregut i la reparació dels marges laterals construïts amb pedra seca de les sendes de la comarca. Com des de fa alguns anys, també compta amb la col•laboració i coordinació dels membres Grup Muntanya Valldigna, bons coneixedors de totes estes rutes.

Este any les actuacions van encarades especialment en la reparació de la senda del Castell de la Reina Mora, una de les rutes més utilitzades últimament en la Valldigna, tan pels excursionistes com per moltíssima gent de la comarca que visita este monument tant per la seua situació privilegiada com per el seu interès històric.

Cal recordar que la Mancomunitat de la Valldigna, durant l’any passat es feren les sendes de la Cova de Patricio i començaren la del Barranc de les Cases a Simat de la Valldigna, així com en anys anteriors també es feren actuacions en el pla de la Sangonera a Tavernes de la Valldigna i al Pla del Barber a Benifairó de la Valldigna. També ressalta el compromís de la Mancomunitat de la Valldigna de potenciat i mantindre les rutes històriques de la nostra comarca, així com, tot el que siga promocionar la Valldigna i difondre el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental.

Els representants de l’entitat valldignenca del GMValldigna, han manifestat que enguany està fent-se una bona tasca pel que fa al manteniment de totes les sendes de la Valldigna, tant per part de la Mancomunitat com dels Ajuntaments de la Valldigna i nosaltres estem col•laborant amb tots ells.







Paco Sales