COMENCEM LES ACTIVITATS DE SENDERISME DE LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA

La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna i a través de les ajudes concedides pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), ha contractat un guia animador de temps lliure, amb l’objectiu de realitzar activitats i rutes senderistes per les principals zones de la Valldigna.

Està programat realitzar una sèrie d’eixides i excursions durant els mesos de juliol, agost i setembre, combinades a diferents nivells de dificultat, a fi que puguen participar tots els públics, enfocades principalment als visitants que durant els mesos d’estiu estan en la Valldigna. S'han confeccionat cartells informatius on vénen reflectides tota la programació de les activitats, amb els horaris, lloc d’eixides i nivell de dificultat de les excursions. Les activitats es realitzaran principalment en la zones de les Creus, el Toro, Buscarró i serra del Montdúver i recorreran les principals sendes homologades de la Valldigna (PR-CV38, PR-CV39, PR-CV40, PR-CV50, PR-CV60 i PR-CV51).

Des de la Mancomunitat de la Valldigna apostem per promocionar turísticament la comarca, donant a conéixer a les persones d'ací i els turistes que ens visiten, els llocs més característics de la Valldigna, alhora que apostem per potenciar la Valldigna, les nostres rutes històriques, el nostre patrimoni cultural, històric i mediambiental.

El president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando agraeix la col•laboració i l’esforç que està realitzant el GMValldigna, i destaca la importància en la difusió i el manteniment de totes les rutes històriques. La Mancomunitat posarà els mitjans que estiguen al seu abast, a fi d’aconseguir tindre la millor connexió en la xarxa de recorreguts i sendes existents entre les diferents poblacions de la Valldigna.








ACTIVITATS REALITZADES