EXCURSIÓ AL PENYALBA AMB ELS AMICS DEL BUSCARRÓ


El cap de setmana passat el Grup Muntanya Valldigna va participar en una activitat de muntanya organitzada pels Amics del Buscarró de Quatretonda.


El dissabte passat el Grup Muntanya Valldigna va col·laborar amb els Amics del Buscarró en la pujada al Cim de Penyalba. La marxa va començar a les 8:30h del matí des de la Font del Cirer on els participants van acudir des de diferents poblacions amb els cotxes: Quatretonda, Llocnou de Sant Jeroni, Simat, etc. El primer lloc a visitar fou la Cova de les Malladetes. Una vegada allí, continuaren cap al Cim de Penyalba on van esmorzar amb el Grup Amics de la Natura de Marxuquera que hi arribaren un poc més tard. Durant el trajecte van gaudir de les meravelloses vistes que es poden contemplar fent aquesta ruta. Després de fer-se unes quantes fotos i esplaiar-se, decidiren baixar cap a La Font Nova, i finalment s'enfilaren cap al lloc d'eixida “La Font del Cirer”.


Durant el dia va fer un temps esplèndid, amb vent de llevant, que va fer més suportable l'elevada temperatura que s'esperava per al dissabte. Va ser un dia en el que tothom va gaudir del paisatge i de les relacions socials entre muntanyers.