LA JUNTA DIRECTIVA DE FEMECV, TINDRÀ UN REPRESENTANT DE LA VALLDIGNA.


El membre del GMValldigna, Paco Sales és el nou directiu de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, el muntanyenc de la Valldigna portarà l'àrea de la Vocalia d'Activador de Senderistes.

Este valldignenc, porta molts anys vinculat al muntanyisme, té 53 anys, és de Tavernes de la Valldigna, directiu i membre fundador del Grup Muntanya Valldigna, així, com és soci del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, des de fa 26 anys.

Paco Sales assumix este important càrrec dins de la FEMECV, representant al gran col•lectiu, que són els senderistes. Cal significar que en l'actualitat en tot el País València, hi han quasi 15.000 muntanyencs federats, un important col•lectiu que guanya adeptes dia, a dia.

Sales ha declarat, que una de les seues principals funcions serà representar als Senderistes, arreplegant els seus suggeriments per a fer-les arribar a l'Assemblea General de la FEMECV, i a les administracions: També té previst entrevistar-se amb els principals mandataris dels ajuntaments i la Mancomunitat de la Valldigna, a fi de fer-los arribar les principals inquietuds d'este col•lectiu, així com informar-los de l'estat en què es troben les sendes de la Valldigna, donada la gran afluència de senderistes que les recorren durant tot l'any.
Emilio Gonzales Muñoz
Secretari del GMValldigna