EL GMVALLDIGNA I L’AJUNTAMENT DE BARXETA PRESENTARAN UN FULLET DEL SENDER DE LA BARCELLA PR-CV396, EN LA FIRA DE TURISME.

El Grup Muntanya Valldigna en col•laboració i el finançament de l'Ajuntament de Barxeta, han editat un fullet sobre les rutes de senderisme de Barxeta, les rutes discorren per la serra de la Barcella, i es denomina PR-CV396, el fullet serà presentat en la fira de turisme que es celebrarà este cap de setmana a València, del 25 al 27 de febrer.

Els recorreguts del sender tenen la seua eixida i arribada des de la mateixa població de Barxeta, donant-li al poble un protagonisme especial al hora de fer qualsevol ruta, el itinerari discorre pel camí històric del Pinar del Frares i recorre tot la serra de la Barcella. A este projecte també s'ha inclòs la informació del Paratge Natural Municipal Riu de Barxeta, així com vénen detallats els recorreguts, horaris i dificultat de tots els itineraris.

Des de l'Ajuntament de Barxeta i el GMValldigna, pretenen aconseguir amb este i futurs projectes arribar a enllaçar una xarxa de senders que recorreran tot el seu terme municipal, així com aprofitar per engrandir l’oferta de rutes senderistes existents, entre les comarques de la Valldigna, la Costera i la Vall d’Albaida.