ELECCIONS A PRESIDENT DE LA FEMECV

Este dissabte 4 de desembre, s'ha celebrat al Centre de Congressos de la ciutat d'Elx (Alacant), l'Assemblea General de la Federació d'Esports de Muntanya i d'Escalada de la Comunitat Valenciana, per a triar el president de la Federació.

l'Assemblea de la FEMECV, és el màxim òrgan representatiu del muntanyisme del País Valencià, on s'aglutinen mes 12.000 muntanyencs federats, l'Assemblea l’integren 100 membres, que estan representats pels diferents Estaments esportius; Esportistes, Entitats Esportives, Tècnics Entrenadors/es i Jutges àrbitres. El GMValldigna té quatre representants dins de l'assemblea, Ivan Villar, Emilio González, Paco Sales i Vte. Vercher, els quals van assistir a esta reunió.

Durant la reunió el candidat a President de la Federació, va exposar el seu programa per als pròxims 4 anys, ressaltant que durant la passada legislatura s'han incrementat en mes de 4.000 llicències mes esportives, així com mes activitats federatives durant tot l'any, proposant una continuïtat per a estos anys. La reunió va finalitzar amb la votació dels assistents, de la qual l'assemblea de la FEMECV, per la majoria dels seus membres va donar el suport a la candidatura, de Francisco Dura Sempere com a president de la Federació d'esports de muntanya i d'Escalada.