EL CORREDOR DE LA VALLDIGNA OLEGARIO ALARIO, HA GUANYAT EN CATEGORIA DE VETERANS EL CAMPIONAT AUTONÒMIC I LA COPA D'ESPANYA DE CARRERA VERTICAL


El corredor Olegario Alario, membre de l'equip Mancomunitat de la Valldigna del GMValldigna, ha guanyat i s'ha proclamat este diumenge 7 de novembre com el nou campió d'Espanya i de la Comunitat Valenciana en categoria de veterans de Carrera Vertical amb la selecció de la FEMECV.
El corredor de Simat de la Valldigna, ha completat un excel•lent any desprès d'haver guanyat el Campionat d'Espanya de CARRERA VERTICAL FEDME, 20 Juny 2010, PEÑALARA SEGÒVIA. Culmina una excel•lent temporada amb el triomf en esta Copa d'Espanya de Carrera Vertical què s'han celebrat quatre proves el 8 Maig 2010 en ATXONDO – BIZKAIA, la qual va ser Olegario el guanyador. L'1 Agost 2010 es disputa la segona prova BRAÑOSERA - PALÈNCIA , que també la guanyar el de la Valldigna. El 28 Agost 2010 en MONACHIL - GRANADA , queda segon, i este diumenge s'ha celebrat l’ultima prova, QUILÒMETRE VERTICAL al PUIG CAMPANA FINESTRAT – ALACANT, on el valldignec ha estat durant tota la carrera impecable, guanyat la prova en el seu categoria i el 12 de la general amb un temps de 0:45’:03’’, en la difícil ascensió al Puig Campana d'1.408 m., una dels muntanyes mes altes i representatives del País València.

També han participat els corredors de l’equip Mancomunitat de la Valldigna del GMValldigna:
JOSE GREGORI ROBLEDILLO: lloc 20; temps de 0:48:05
XIMO ESCRIHUELA BOSCH: lloc 80; temps de 0:58:25
JOAN VICENT BAÑULS PALOMARES, lloc 94; temps de 1:01:04
JOSE ANTONIO CERDÁ LÉO: lloc 121; temps de 1:06:05
EMILIO GONZALEZ MUÑOZ; lloc 122; temps de 1:06:07
SALVADOR CANTUS CLIMENT; lloc 124; temps de 1:06:23
LUIS PASTOR LAPARRA; lloc 141; temps de 1:12:18

Amb esta carrera els corredors del GMVAlldigna estan fent un excel•lent temporada, on s'han obtingut èxits tan destacats com el Campionat i la Copa d'Espanya i el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical, tots els membres de l'equip Mancomunitat de la Valldigna que ha sigut el seu patrocinador, han rebut la felicitació del president de la Mancomunitat Jose Lluís Ferrando.


Emilio Gonzalez Muñoz
Secretari i Vocal de Carreres per Muntanya