QUATRE MEMBRES DEL GMValldigna, FORMARAN PART DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEMECV


El GMValldigna aposta fort dins de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV, és el màxim òrgan de l’esport del muntanyisme de la Comunitat Valenciana que aglutina a mes de 12.000 muntaners federats.

La FEMECV, ha publicat el llistat definitiu de candidats a l'Assemblea General de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. De les 87 candidatures presentades entre les distintes circumscripcions i estaments de tota la Comunitat Valenciana, quatre dels seus membres seran de la Valldigna, l’Assemblea es el màxim òrgan decisiu i representatiu del muntanyisme de tot el País València.

El GMValldigna com a entitat pertanyent a este organisme a nivell de muntanyisme, s’ha compromès amb la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV a realitzar dos activitats per a l’any 2011, una d’escalada i l’altra activitat excursionista. La FEMECV ha aprovat el calendari d’activitats federatives per al 2011, després de concretar-se amb els organitzadors de cada una d’elles en la passada Reunió de Presidents celebrada a Alfondeguilla, entre les que es troben: cinc campionats d'Escalada, Sis de carrera per muntanya i un d’orientació; a més de huit activitats excursionistes, són totes les cites esportives que recorreran tots els racons de la nostra Comunitat, que estaran organitzades davall la tutela de la FEMECV, que s’afegiran al Calendari 2011 definitiu.