EL GMVALLDIGNA TINDRÀ UN ÀRBITRE DE CARRERES PER MUNTANYA, A NIVELL NACIONAL.


El membre del GMValldigna, Paco Sales serà el nou àrbitre de Carreres per Muntanya de Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, els nous titulats àrbitres tindran que realitzar una prova tutelada, dins del Campionat Nacional de Carreres per Muntanya, amb el fi de finalitzar la seua formació.

El GMValldigna, aconsegueix d’esta manera estar ben representat i situat dins del territori nacional, en esta nova disciplina esportiva que són les Carreres per Muntanya. l’Entitat de la Valldigna, també te un corredor de l’equip Mancomunitat de la Valldigna, que ha guanyat recentment el Campionat d'Espanya de Carrera Vertical, en la categoria de veterans; el simatero Olegario Alairo.

El president del GMValldigna, Juan Vte. Vercher Gadea, ha manifestat, que l’entitat esta aconseguint excel•lents resultats dins de esta nova disciplina esportiva, de les Carreres per Muntanya y que un dels objectius del GMValldigna, és el representar i promocionar la nostra comarca de la Valldigna per tot el territori nacional.