EL GMVALLDIGNA ASSISTEIX A LA REUNIÓ DE PRESIDENTS DE CLUBS DE MUNTANYA DE LA FEDMECV

Membres del GMValldigna assisteixen este dissabte dia 25 de setembre a la reunió de Presidents de Clubs pertanyents a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc la població d'Alfondiguilla (Castelló). En ella es reuneixen tots Clubs de Muntanyisme per a aprovar i assignar, el calendari d'activitats que la FEDMECV té previst per a l'any 2011.

Les activitats d'esta reunió han començat durant el matí, on els participants van realitzar una marxa senderista al Castell de Castro, situat a 789 metres, esta fortalesa inexpugnable d'origen musulmà, va estar en mans dels Republicans durant tota guerra, degut al seu enclavatge estratègic com a observatori, des de el seu cim es pot divisar bona part de la Plana de Castelló i la costa de València. El recorregut de la marxa discorria per dins del Paratge Natural de la Serra d’Espadà amb un recorregut de 11.6 Km. de distància i amb desnivells de 780 metres de pujada i 710 de baixades.

En l'Assemblea, ja a la vesprada els muntanyencs assistents vinguts de tots els racons de la nostra Comunitat, van debatre en la reunió les activitats que es van a realitzar durant l'any 2011, entre les que volem destacar les assignades al GMValldigna , Campionat Província de València d'Escalada en Bloc i el Campament Territorial de València, dos activitats de rellevància que donen a entendre el compromís del GMValldigna i els seus associats amb la FEDMECV, a fi de difondre els esports de muntanya en la nostra comarca de la Valldigna.