VIATGE A L'ÍNDIA I NEPAL.

Demà 4 d'Agost membres del Grup Muntanya Valldigna viatjaren a l'Índia i el Nepal, en un viatge que durarà 25 dies. L'objectiu del dit viatge , és conèixer més deprop la fascinant cultura d'estes terres i també tantejar una possible expedició de cara a l'estiu 2011.

Les zones que es van a visitar a l'Índia seran Agra , on veurem de prop el Taj Mahal, la ciutat de Varanasi amb el seu riu Ganges i les cremacions dels difunts així com altres pobles perduts de l’Índia , com són Jaipur , Khajuraho i altres

Després es dirigiran cap a la capital de Nepal , Kàtmandu , ciutat de destí en les múltiples expedicions als Himalayas. Visitaren la ciutat de Pokhara , on comencen els trekkins dels Annapurnas .Dormiran en els temples de Lumbini , un poble poblat de budistes , on es pot passar la nit en els temples d'estes gent gratuïtament .

El viatge té previst durar fins al 27 d'Agost , on sens dubte els membres del GMValldigna, podran veure prop el món de l'Alpinisme Modern i conèixer moltes de les històries del Muntanyisme.