OLEGARIO ALARIO SEGON EN 3a PROVA DE COPA D'ESPANYA DE CARRERA VERTICAL PER MUNTANYA, LIDERA EL CAMPIONAT EN CATEGORIA DE VETERANS.


Este cap de setmana s'ha celebrat en localitat Granadina de Monachil 3a PROVA DE COPA d'ESPANYA DE CARRERA VERTICAL PER MUNTANYA DE LA FEDME. Un total de 153 corredors van aconseguir este dissabte la meta del Quilòmetre Vertical de Sierra Nevada, una carrera de muntanya d'extraordinària duresa valedora per a la Copa d'Espanya. Els corredors van eixir de Pradollano (2.100 metres d'altitud) i després de recórrer 4,5 quilòmetres, van aconseguir la meta situada per damunt de l'estació superior del telecadira Stadium (3.100 metres), molt prop del Pic Veleta.

Els participants, procedents de quasi totes les comunitats autònomes i alguns estrangers, van subratllar la duresa del recorregut (amb rampes de fins al 50 per cent), la bona temperatura i la dificultat afegida de l'altitud.

El corredor de Simat de la Valldigna va entrar en la meta en segon lloc de la seua categoria i el 15 de la classificació general amb un temps de 51' 46'', el corredor de la Valldigna va acusar l'últim tram de la carrera a mes de 3.000 d'altitud. Olegrio encara va entrar per davant del corredor que li precedeix en segon lloc del campionat d'Espanya d'esta modalitat esportiva, i continua liderant el Campionat d'Espanya d'esta disciplina a falta de l’ultima carrera que es celebrarà a Alacant, quilòmetre vertical al Puig Campana, el 7 de novembre.

També cal destacar les actuacions dels membres de l'equip Mancomunitat de la Valldigna del GMValldigna, que van participar en la carrera vertical del dissabte i en la carrera muntanya del diumenge, obtenint una brillant actuació en la general combina, els corredors que han participat són:

JOSE GREGORI ROBLEDILLO, 56’ 31’’
XIMO ESCRIHUELA BOSCH, 1 h 5’ 52’’
JOAN VICENT BAÑULS PALOMARES, 1 h 6’ 33’’
LUIS PASTOR LAPARRA , 1 h 15’ 52’’

Clasificación combinada Mountain Festival Sierra Nevada
Clasificación General Kilómetro Vertical
Clasificación General Carrera X Montaña