ÚLTIMA EXCURSIÓ ORGANITZADA AMB LA REGIDORIA MEDI AMBIENT DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA


Aquest passat dissabte s’ha realitzat l’última excursió de tot el cicle d’excursions i activitats, que s’han anat realitzant amb la Regidora de Medi Ambient de l’ajuntament de Simat de la Valldigna i el GMValldigna, per la Ruta Turística de Barx, dissenyada pel GMValldigna.

Durant quatre mesos s’han recorregut paratges i llocs característics de la Valldigna: la Serra del Toro, Les Creus, Serra del Mondúver, Serra del Buixcarró..., llocs tan emblemàtics i volguts pels Valldignencs. A aquestes activitats han assistit persones de diferents edats, tant de la nostra comarca, com de fora. Tots han volgut conèixer i estar amb nosaltres gaudint de la bellesa paisatgística i monumental de la Valldigna.

Des de GMValldigna, ens consolidem com una entitat al servei del ciutadà, i la nostra intenció és continuar col•laborant amb les entitats públiques. També, volem agrair a totes les persones que ens han acompanyat en les excursions, l’iterés de voler conèixer els racons de la nostra comarca, tan poc valorats pel públic en general. Creiem que hem contribuït i aconseguit que moltes persones que no coneixien l'entorn natural i cultural de la nostra comarca, ho valoren i estimen. Entenem que organitzant aquest tipus d’activitats hem aconseguit reforçar el llaç d’unió de tots els veïns de la Valldigna, potenciant-lo tant a nivell humà, com cultural i turístic.

També volem agrair la col•laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, en la qual treballem des de fa molts anys organitzant aquest tipus d’activitats, alhora que ens comprometem dins de les nostres possibilitats, a continuar realitzant excursions difonent els valors humans, paisatgístics i monumentals de la Valldigna.


PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA