EL GMVALLDIGNA COL·LABORA AMB LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA REALITZANT ACTIVITATS EN LA VALLDIGNA


La Mancomunitat de la Valldigna, amb la col•laboració del Grup Muntanya Valldigna i a través de les ajudes concedides a la pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), ha contractat un guia animador de temps lliure, amb l’objectiu de realitzar activitats i rutes senderistes per les principals zones de la Valldigna.

Esta programat realitzar una sèrie d’eixides i excursions durant els mesos de juliol, Agost i Setembre, combinades a diferents nivells de dificultat, a fi que puguen participar tots els públics, s’han confeccionat cartells informatius on vénen reflectides tota la programació de les activitats, amb els horaris, lloc d’eixides i nivell de dificultat de les excursions. Les activitats es realitzaren principalment en la zones de les Creus, el Toro, Buixcarró i serra del Mondúber, recorreran les principals sendes homologades de la Valldigna (PR-CV 38, PR-CV39, PR-CV40, PR-CV50 i PR-CV51).

Des de la Mancomunitat de la Valldigna, apostem a fi de promocionar turísticament la comarca, donant a conéixer a les persones de la comarca i els que ens visiten els llocs mes característics de la Valldigna, alhora que potenciem les nostres rutes històriques i el nostre tan ric patrimoni cultural, històric i mediambiental.

El president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando agraeix la col•laboració i l’esforç que esta realitzant el GMValldigna i ha ressaltat de la importància en la difusió i el manteniment de totes les rutes històriques. La Mancomunitat posarà els mitjans que estiguen al seu abast, a fi d’aconseguir una bona connexió en la xarxa de recorreguts i sendes, existens entre les diferents poblacions de la Valldigna.


cartell activitats mes de juliol