L'1 DE JULIOL COMENÇA EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE SIMAT DE LA VALLDIGNA, SENSE LES AJUDES D'ALTRES ANYS DE LA GENERALITAT VALENCIANA

Enguany tornem a col•laborar amb el Voluntariat Ambiental, que organitza la Regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Simat de la Valldigna, després de diversos anys de fer-se i d’haver estat durant l'època de les festes de Pasqua realitzant treballs de vigilància ambiental, comencem inclús amb un esforç extraordinari ja que enguany no podem comptar amb les ajudes de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat Valenciana, la institució Valenciana a pesar dels bons resultats dels anys anteriors, no han valorat prou el projecte i l'esforç que l'ajuntament de Simat de la Valldigna ha realitzat durant estos anys. Els resultats han segut molt positius, ja que s’han reduït considerablement els incendis així com les hectàrees cremades, després de tants anys produint-se tants incendis en el terme municipal de Simat de la Valldigna.

Des del Grup Muntanya Valldigna estem disposats realitzar dins de les nostres possibilitats, comptant com sempre, amb la col•laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, els treballs de vigilància i contribuir amb el nostre xicotet esforç en la conservació del medi ambient, des d'esta entitat al servici de la Valldigna, pretenem aconseguir millorar o que seguisquen mantenint-se els resultats d'estos anys anteriors.

Enguany els estudiants de la Universitat Politècnica, poden obtindre crèdits si realitzen activitats amb el Voluntariat Ambiental de Simat de la Valldigna.

Des de la nostra divulgació social, animem a totes les persones que estiguen interessades a col•laborar amb nosaltres, que vingueu a realitzar durant el temps que pugueu aquest treball social. També volem agrair l'esforç i consideració, a la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, que correrà amb tota l’execució i el finançament del projecte.