EL SIMATERO OLEGARIO, GUANYA EN CATEGORIA DE VETERANS EL CAMPIONAT I COPA D'ESPANYA DE KM. VERTICAL.



Olegario Alario guanya en categoria de veterans el Campionat i Copa d'Espanya de KM. Vertical de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, celebrat este diumenge dia 20 de juny en la localitat del “Real Sitio de San Ildefonso” (Segòvia), organitza el Grup de Muntanya l'Acebeda.

El corredor de l’equip de carreres per muntanya, Mancomunitat de la Valldigna, representava a la Comunitat Valenciana, en l’equip de carreres de Federació d'Esports de Muntanya d'Escalada (FEDMECV), no ha defraudat i va estar entre els millors corredors d'Espanya de carreres Verticals, ja que va entrar el vint-i-dos de la general amb un temps de 50’ 38’’. El triomf va estar als 100 metres finals de la difícil ascensió al pic del Peñalara de 2.430m.

El temps va estar molt desagradable, ja que la sensació tèrmica en la meta era de -2º C, amb molta boira en els últims 600 metres. Destaquem el bon ambient festiu i un gran dia per a les Carreres per Muntanya. Els atletes han felicitat a l’organització i quedaren meravellats dels paisatges de la Serra del Guadarrama, que ha sigut l’entorn que ha rodejat ha este Campionat d'Espanya.







Emilio Gonzalez Muñoz

Secreteri i Vocal Secció de Carreres